Veštičiji kutak
Registruj se ili uloguj ako već imaš account da skloniš reklame i pristupiš celom sadržaju foruma Smile 
HomePortalRegisterLog in

Share
 

 Pronašao način da komunicira sa ćerkom koja je poginula

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
BoksshaLilith
Administrator
BoksshaLilith

Posts : 875
Join date : 2010-03-20
Age : 31
Location : Beograd

Pronašao način da komunicira sa ćerkom koja je poginula Empty
PostSubject: Pronašao način da komunicira sa ćerkom koja je poginula   Pronašao način da komunicira sa ćerkom koja je poginula I_icon_minitimeTue Mar 26, 2013 4:03 am


Nakon što mu je čerka poginula, inženjer elektrotehnike upotrebio je sve svoje znanje kako bi pronašao način da još jednom čuje svoju preminulu ćerku. On tvrdi da je uspeo da snimi njenu poruku u kojoj mu poručuje da ga voli.

Gari Galka veruje da je pronašao način da komunicira sa ćerkom koja je poginula pre osam godina.

On je upotrebio je sve svoje znanje kako bi pomoću uređaja za otkrivanje elektromagnetskih polja još jednom čuo svoju preminulu najstariju ćerku Melisu. U tome je čini se i uspeo, jer tvrdi da je snimio Melisinu poruku 'Zdravo tata, volim te'.
Melisa je poginula 2004. godine u saobraćajnoj nesreći kada je imala 17 godina. Gari i njegova porodica tvrde da su tada počeli da doživljavaju neobjašnjive fenomene u svom domu.

'Počela je da nam zvoni na vratima, menja TV kanale, pali i gasi svetla', ispričao je ožalošćeni otac.
'Događalo se i da bi moja žena ručala s našim ćerkama Heder i Dženifer i odjednom bi sve tri osetile da je neko ušao u prostoriju. Ja sam pak, kada sam legao u krevet, osetio da je neko seo na moju stranu, kao i težinu na grudima kao da mi je neko na njih naslonio glavu. Znali smo da osetimo da nas neko tapše po ramenu, ljubi u čelo ili da nas neko zove', dodao je Gari.
Sve je to nateralo ovog inženjera elektrotehnike da pokuša da komunicira sa svojom ćerkom i tako je nastao uređaj Mel-Meter 8704. Gari tvrdi da je njime snimio svoju ćerku i da je Melisu videla njihova mlađa ćerka, i to tri puta.

'To nam je pružilo toliku utehu, s ovim uređajem su nam rane počele zaceljivati', zaključio je Gari koji je proizveo nekoliko sličnih uređaja za komunikaciju s mrtvima.

____________________

Which one of you bitches wants to dance?
Back to top Go down
http://chillcaffee.serbianforum.info/forum
 

Pronašao način da komunicira sa ćerkom koja je poginula

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Veštičiji kutak :: O duhovima i ukletim mestima-